Renuvion® – Reshaping What’s Possible®

Wat is Renuvion®

Renuvion is een niet chirurgische behandeling voor huidverstrakking en is ook bekend onder de namen J Plasma en J Plasty. De behandeling wordt ingezet om de huid te verstrakken en verjongen zonder ingrijpende operatie, met een minimale herstelperiode en zonder grote littekens. De Renuvion kan over het gehele lichaam ingezet worden om de huid te verstrakken. De meest voorkomende indicaties zijn de bovenarmen, buik, billen, bovenbenen, het gezicht, de hals en knieën. De behandeling is ook uitermate geschikt om te combineren met liposuctie. Nadat het gewenste vetweefsel is verwijderd, zorgt de Renuvion voor huidverstrakking.

 • Het probleem

  Renuvion kan gebruikt worden wanneer verstrakking en verjonging van de huid is gewenst. Naast een langdurige verstrakking van de huid, is er gebleken dat er minder rimpels, zonnevlekken en kleine poriën zichtbaar zijn na een behandeling met Renuvion. De Renuvion kan over het gehele lichaam ingezet worden om de huid te verstrakken. De meest voorkomende indicaties zijn de bovenarmen, buik, billen, bovenbenen, het gezicht, de hals en knieën. De behandeling is ook uitermate geschikt om te combineren met liposuctie. Nadat het gewenste vetweefsel is verwijderd, zorgt de Renuvion voor huidverstrakking.

 • De behandeling

  Tijdens de behandeling worden er kleine sneetjes van ongeveer 5-10mm in de huid gemaakt waardoor de Renuvion kan worden ingebracht. De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving waarbij de verdovende vloeistof via een canule onder de huid wordt ingespoten. De verdovende vloeistof moet 15-30 minuten inwerken waarna er begonnen kan worden met de Renuvion behandeling. Indien er gekozen is om de Renuvion te combineren met een liposuctie, dan zal eerst de liposuctie plaatsvinden en daarna de Renuvion. Meer informatie over liposuctie kunt je vinden in het stukje over liposculptuur .
  Renuvion is een cosmetisch techniek waarbij er gebruikt gemaakt wordt van geïoniseerd helium. Dit gas zorgt ervoor dat er energie kan worden afgegeven aan het te behandelen weefsel. Door middel van een canule wordt het gas over het gehele behandelgebied verdeeld. In combinatie met de warmte en radiofrequente golven die het apparaat afgeeft, ontstaat er een verstrakking van het weefsel.

 • Het resultaat

  Verstrakking van het weefsel. Daarnaast zorgt dit gas ervoor dat het collageen netwerk sterker wordt waardoor er minder rimpels zichtbaar zijn en de kwaliteit van de huid zal verbeteren.

Prijs

Afhankelijk van indicatie.
Renuvion liposculptuur hals/kin€ 1950
Renuvion icm lipo hals/kin€ 2450
Renuvion armen€ 2000
Renuvion buik€ 2000
Renuvion buik icm 1 regio lipo€ 3950