Soms worden fillers niet goed geïnjecteerd. Een bekend voorbeeld is de te vol gespoten bovenlip. Maar ook in andere delen van het gezicht kunnen te veel fillers zijn ingespoten, wat kan leiden to het “overfilled syndrome”, waarbij iemand er niet mooier, maar juist minder aantrekkelijk of zelfs kunstmatig uitziet. Dat vinden wij bij Falck Clinic niet mooi en wij bevinden ons dan ook steeds vaker in de situatie dat we cliënten krijgen die hun fillers graag willen laten verwijderen. Zo ook waren hier de bekende Monica Geuze en Tamara Kalinic die eerder elders hun lippen hebben laten behandelen en door onze artsen de fillers hebben laten verminderen.

Bekijk hier de vlog van Monica Geuze en hier de vlog van Tamara Kalinic.

Als specialisten op het gebied van fillers, maar vooral op het gebied van beauty weten wij welke details van het gezicht juist wel of juist niet geaccentueerd moeten worden. Vaak is het niet nodig om alle filler op te lossen, maar volstaat het verminderen van wat elders werd ingespoten. Wij luisteren goed naar je verhaal, bekijken je gezicht met volle aandacht en zullen je een advies op maat geven met als doel om jou zo happy mogelijk te maken. Vaak betekent dat dat we je “normaliseren”, zodat het niet zo duidelijk is dat je iets hebt laten doen aan je gezicht en er op een natuurlijke manier goed uit ziet.

Hyaluronzuur oplossen met hyaluronidase

Een veel gebruikte filler is hyaluronzuur. Met het enzym hyaluronidase kunnen we hyaluronzuur oplossen. De behandeling bestaat uit injecties van hyaluronidase (in fysiologisch water opgelost). Dat geeft eerst een zwelling (want we injecteren iets), maar daarna zal het eerder geïnjecteerde hyaluronzuur snel oplossen. Afhankelijk van het eerder geeinjecteerde product zal hyaluronidase binnen 1 tot 3 dagen het hyaluronzuur hebben opgelost. Een controle en eventuele tweede behandeling kunnen na minimaal 1 week kunnen worden gepland. De arts zal tijdens het consult een inschatting maken van de hoeveelheid hyaluronidase die per gebied en per sessie wordt ingespoten.

Oplossen van fillers: €350 per sessie.

@ Clique Clinic

Deze post is ook beschikbaar in: Engels