Wat doet REVIV voor jou?

Celebrities en de sociale elite zijn de “early adopters” van de revolutionaire REVIV Vitamine IV behandelingen en Booster shots.

Alhoewel IV (infuus) behandelingen al tientalllen jaren worden uitgevoerd en als zeer veilig bekend staan waren deze nog niet eerder vrij beschikbaar voor het grote publiek. REVIV is afkomstig uit de U.S.A. waar de eerste REVIV Welness Spa’s werden geopend in Miami en Las Vegas. Inmiddels zijn de REVIV behandelingen beschikbaar op meer dan 32 locaties wereldwijd en groeit het merk in sneltrein vaart.

De REVIV behandelingen zijn er om de symptomen van stress, vermoeidheid en zelfs “hangovers” te verhelpen, maar ook om de huid zichtbaar te verbeteren of je immuun systeem een sterke boost te geven. Daarnaast zijn er de REVIV “Boostershots” die snel je B12 tekort kunnen aanvullen of (Slimboost) je helpen gewicht te verliezen terwijl je tegelijk een een enorme energie “kick” krijgt.

REVIV’s credo: LOOK AND FEEL YOUR BEST!

BehandelingResultaatPrijs
Megaboost IVMeer energie, beter slaappatroon, verhelpt stress gerelateerde hoofdpijn, boost het immuun systeem, ontgift€199,-
Vitaglow IVEen meer egale, glanzende huid ; verminderde pigmentvlekken en zwangerschapsmasker€149,-
Royal Flush IVVerhelpt misselijkheid, hoofdpijn en last van maagzuur. Herstelt vochttekort, werkt ontstekingsremmend en pijnstillend€349,-

Hoe werkt het?

Snel resultaat – De REVIV behandelingen duren ongeveer 30 minuten bij een Hydromax, Megaboost, Ultraviv of Vitaglow infuus. Alleen een Royal Flush behandeling duurt ongeveer 45 minuten. De effecten zijn deels direct en voor het overige binnen enkele uren merkbaar.

100% opname – Door de Intraveneuze toediening bereik je 100% opname van de vitaminen en mineralen in je lichaam. Vitamine pillen en -drankjes worden deels afgebroken in het spijsverteringskanaal en hebben daardoor een veel lagere opname.

Complete Hydratie  – Dehydratie is een grote bedreiging voor het lichaam. Zelfs een 2% vochttekort kan de huid en organen beschadigen en ongemakken als hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. IV hydratie herstelt onmiddellijk de vochtbalans in je lichaam.

De REVIV Booster shots zijn er al vanaf €39, de IV’s vanaf €149!