Falck clinicDeze maand is het bij Falck clinic groot feest! We vieren deze hele maand de opening van onze nieuwe kliniek & salon aan de Falckstraat 51. Daarom hebben we deze maand twee Clinic aanbiedingen!

Clinic aanbieding 1:
Lipofilling behandeling voor volledige gezichtsverjonging
Van €1800 voor €1500
De lipofilling behandeling is een full face behandeling met injectables op basis van eigen lichaamsvet. Het is een speciale, door Falck clinic ontwikkelde behandeling en techniek, waarbij je eigen lichaamsvet wordt gebruikt om het volume terug te brengen op plekken waar, door het verouderingsproces, volumeverlies is opgetreden. Bij de normale veroudering is het gezicht aan allerlei processen onderhevig en dat levert een ouder uiterlijk op. De lipofilling behandeliing corrigeert deze veranderingen in de anatomie van het gezicht en brengt de balans van het gezicht terug. Hierdoor krijg je een heel natuurgetrouw, frisser en jeugdiger uiterlijk als resultaat. Lipofilling met lichaamseigen vet heeft een langduriger effect dan wanneer je fillers gebruik. Een bijkomend voordeel is dat je gebruik maak van lichaamseigen cellen.

Clinic aanbieding 2:
Lovely Lips behandeling voor vollere lipen
Van €500 voor €295 
Als je niet helemaal tevreden bent over je lipcontour en graag volle lippen wil hebben kun je bij Falck clinic terecht voor de Lovely Lips behandeling met een hyaluronzuur filler. Met een heel fijn naaldje wordt de filler op de gewenste plek geïnjecteerd. Daarbij streven wij natuurlijk altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.