TV programma, anti-aging, liquid facelift, wrinkle relaxer, fillers, Doctors inc, kliniek voor cosmetische behandelingenAanstaande zondag om 15.20 uur is Falck clinic te zien bij het programma Altijd Jong. Ben je die middag te druk met alle kerstvoorbereidingen? Niet getreurd, want de week daarna heb je een herkansing. Op zaterdag 29 december om 12.00 uur is op dezelfde zender de herhaling te zien.

Altijd Jong is een wekelijks TV-programma waarin alle ontwikkelingen en trends voor een gezonder, vitaler en gelukkiger leven worden besproken. Verschillende behandelingen en methodieken die je niet alleen beter later voelen, maar er ook nog jonger uit laten zien, komen aan bod. Presentatrice en actrice Tanja Jess en de cameraploeg van Altijd Jong waren al eerder bij ons op bezoek om meer te weten te komen over het verouderingsproces en mogelijke behandelmethoden in onze kliniek.

Tijdens de uitzending legt Dokter Jani uit wat voor effect het verouderingsproces op het gezicht heeft. Daarnaast demonstreert hij hoe je met een ‘Liquid Facelift’ de effecten van dit proces tegen kunt gaan en op welke manier je een natuurlijk resultaat kunt bereiken. Een ‘Liquid Facelift’ is een cosmetische behandeling waar geen mes aan te pas komt. Een methode op basis van injectables, die je helpt er jonger, frisser en stralender uit te zien.

Dus stem aanstaande zondag af op Altijd Jong bij RTL 4, dan wensen wij je alvast veel kijkplezier!