EXPOSITIES BIJ DOCTORS INC.

Bij Falck clinic zijn wij echte kunst liefhebbers. Daarom organiseren wij in onze prachtige nieuwe kliniek wisselende exposities met werk van getalenteerde fotografen en kunstenaars. Elke 3 maanden zal er ander werk hangen aan de witte muren van de kliniek. Alle werken zijn nauwkeurig door ons geselecteerd en uiteraard te koop.

Jef Bosman

Op dit moment, tot 1 juni 2014, hangt het werk van Jef Bosman aan de muren van de kliniek. Hij presenteert zijn serie “lees/onleesbare karakters”. Jef Bosman maakt zijn bijzondere “kalligrafische dagboek” op eigen handgeschept papier van bamboe en Mulberry . Zijn werk is mede geïnspireerd door oude Chinese karakters. De werken die te zien zijn bij Falck clinic maken deel uit van een totaal concept waarbij Jef de karakters verder wil ontwikkelen in diverse materialen en opstellingen. Hieraan werkt hij nog.

Over Jef
Jef Bosman is fulltime en “all-round” beeldend kunstenaar en grafisch ontwerper. Hij verzorgt, naast de vele exposities met vrij werk in binnen en buitenland, fotografische beeld compilaties voor diverse bedrijven. Als je het werk van Bosman bekijkt, valt de diversiteit in toepassing van verschillende technieken gelijk op. Hij is continue op zoek naar avontuur en nieuwe grenzen van onderwerp en materiaal. Zo reist hij bijvoorbeeld geregeld af naar het noorden van Thailand waar hij, te vinden is in de ateliers van zijn Thaise collega’s. Hier drukt en tekent hij onder andere op zijn zelf gemaakt handgeschept papier van bamboe en Mulberry.