EXPOSITIES BIJ DOCTORS INC.

Bij Falck clinic zijn wij echte kunst liefhebbers. Daarom organiseren wij in onze prachtige nieuwe kliniek wisselende exposities met werk van getalenteerde fotografen en kunstenaars. Elke 3 maanden zal er ander werk hangen aan de witte muren van de kliniek. Alle werken zijn nauwkeurig door ons geselecteerd en uiteraard te koop.

The butterfly effect

Deze zomer exposeren wij werken van celebrity en fashion fotografe Stephanie Pistel. Stephanie liet zich voor haar serie direct inspireren door het werk van de artsen van Falck clinic die graag met kleine ingrepen een groot verschil realiseren.

De fotoserie draagt daarom ook de passende naam “The Butterfly Effect’. Pistel’s stijl kenmerkt zich door surrealistische, schilderachtige en sferische beelden met een bijzonder oog voor detail. De foto’s die zij maakte van onder andere Robbie Williams, Alicia Keys, Doutzen Kroes, het Nationaal Ballet en zelfs Nelson Mandela laten allen een bijzondere en unieke kant van deze persoonlijkheden zien. Ook in de serie die ze voor de Falck clinic expositie maakte en welke zal worden gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Schön!, zien wij deze elementen terug.