Zoals je weet staan bij Falck clinic Clinic de artsen altijd voor je klaar om verschillende medisch cosmetische behandelingen uit te voeren. Deze behandelingen hebben een duidelijke focus op minimaal invasieve behandelingen zoals injectables en peelings. Maar wanneer een chirurgische ingreep beter bij de persoonlijke situatie en wensen past, wordt de hulp van onze plastisch chirurg ingeroepen die volgens de zelfde less is more filosofie uitvoert.

Bij Falck clinic adviseren we altijd de behandeling die het beste past bij jouw wensen en jouw persoonlijke situatie. Als je vragen hebt of een ingreep overweegt op het gebied van plastische chirurgie kun je op18 februari aanstaande voor een gratis consult terecht bij Burcu, onze chirurgisch arts. Chirurgische ingrepen worden uitgevoerd door Burcu en/of Duco, onze plastisch chirurg.

Burcu Gündoğdu volgde haar opleiding tot arts aan de Erasmus Universiteit, in het Eramus Medisch Centrum Rotterdam. Sinds 3 jaar is zij als arts werkzaam in het Diaconessenhuis te Leiden op de afdeling Plastische Chirurgie. Burcu heeft veel ervaring met grote en kleine (cosmetische) chirurgie. Zij heeft een speciale interesse in boven/onderooglidcorrecties, schaamlipcorrecties en injectables.

Duco volgde zijn opleiding tot arts aan de Universiteit van Amsterdam, in het Academisch Medisch Centrum. Vervolgens specialiseerde hij zich tot Plastisch Chirurg in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Hij was gedurende bijna 6 jaar Staflid Plastische Chirurgie in de Reinier de Graaf Groep in Delft en Voorburg. Sinds 3 jaar is hij als plastisch chirurg werkzaam in het Diaconessenhuis te Leiden, waar hij tevens een beleidsmatige functie bekleedt. Zijn aandachtsgebieden zijn cosmetische chirurgie, reconstructieve chirurgie en handchirurgie.

 

Wilt je een afpsraak maken voor een gratis consult bij Burcu? Mail ons dan op hello@falckclinic.com