Boccouture onderzoek Doctors inc.Wil je je medewerking verlenen aan een intern wetenschappelijk onderzoek van Falck clinic over Wrinkle relaxer (beter bekend als wrinkle relaxer©)? Maak dan  een afspraak voor een behandeling met Boccouture en betaal geen €175 maar slechts €100 per regio.

Falck clinic is een kenniscentrum voor cosmetische geneeskunde en één van de twee officiële opleidingscentra voor een opleiding tot cosmetisch arts in Nederland. Vanuit ons kenniscentrum starten wij een intern wetenschappelijk onderzoek naar de optimale dosering van Boccouture; een nieuwe generatie Wrinkle relaxer (beter bekend als wrinkle relaxer©) en de meest zuivere vorm van Wrinkle relaxer ter wereld.

Het onderzoek gaat in juni van start en als je wil meewerken kun je voor slechts € 100 per regio, een behandeling laten inplannen*. Bovendien kun je tot 4 maanden na de start van het onderzoek (tot en met oktober) nog een vervolg- of touch up behandeling inplannen voor hetzelfde actie-tarief van  €100 per regio. Je kunt je de hele maand mei opgeven voor een behandeling en/of vervolgbehandelingen via hello@falckclinic.com

Ben je minder dan 6 maanden geleden behandeld en wil je toch meewerken aan het onderzoek en op een later tijdstip gebruik maken van deze aanbieding? Ook dan kun je je in mei opgeven voor een vervolgbehandeling voor €100 per regio.

*Voorwaarden voor het meewerken aan het onderzoek zijn dat je na de behandeling beschikbaar bent voor het maken van foto’s van het resultaat en beschikbaar bent voor het beantwoorden van een aantal telefonische vragen.