201403_altijdjong_2_500x250
Falck clinic op RTL 4
Altijd Jong is een wekelijks TV-programma waarin alle ontwikkelingen en trends voor een gezonder, vitaler en gelukkiger leven worden besproken. Verschillende behandelingen en methodieken die je niet alleen beter later voelen, maar er ook nog jonger uit laten zien, komen aan bod.
Vorige maand waren presentatrice Tanja Jess en de cameraploeg van Altijd Jong bij Falck clinic op bezoek om meer te weten te komen over onze unieke Golden Ratio behandeling: The Beauty Upgrade.
The Beauty Upgrade
In de laatste aflevering van Altijd Jong vertelt Chef de Clinique Jani meer over The Beauty Upgrade, een nieuwe, unieke, door Falck clinic ontwikkelde behandeling op basis van een gulden snede analyse van het gezicht. Aan de hand van de positie van de lijnen van het gulden snede masker op het gezicht laat Jani tijdens de uitzending zien hoe we met bepaalde accenten zo dicht mogelijk kunnen komen bij het ‘ideale’ gezicht’.
Bekijk de uitzending
Afgelopen zondag was de uitzending te zien op RTL4. Gemist? Niet getreurd! Aanstaande zaterdag is er een herkansing. Op zaterdag 1 maart om 12.30 uur is op dezelfde zender de herhaling te zien. Dus stem aanstaande zaterdag af op Altijd Jong bij RTL 4, dan wensen wij je alvast veel kijkplezier!
Wil je het item van Falck clinic uit de uitzending terugkijken? Bekijk de online versie hier