certificaat Falck clinic academy

Jullie hebben er vast al iets over gehoord of gelezen in het nieuws; Minister Schippers kondigde vorige week aan dat ze mensen beter wil gaan beschermen tegen beunhazen in de snelgroeiende ,,mooimaakindustrie”. Als het aan de minister ligt mogen straks alleen bevoegde artsen en zorgverleners nog fillers in rimpels spuiten en komt er een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar. Bovendien is het volgens haar niet duidelijk wanneer een behandelaar bekwaam en bevoegd is om cosmetische ingrepen uit te voeren.

Falck clinic juicht deze professionaliseringsslag van de cosmetische geneeskunde sector toe. Je moet er immers gewoon van uit kunnen gaan dat degene aan wie je je gezicht toevertrouwt over voldoende kwaliteit beschikt om je veilig te behandelen met veilige producten en veilige technieken. Bij Falck clinic kun je daar van uit gaan. Bij Falck clinic gaan we zelfs nog een stapje verder in het waarborgen van de kwaliteit.

Falck clinic Academy is het eerste onafhankelijke, door de NVCG erkend en gecertificeerd, opleidingscentrum in Nederland voor artsen die zich willen bekwamen in deze injectietechnieken. Hiermee dragen we ons steentje bij aan de professionalisering van de cosmetische industrie en daar zijn we natuurlijk heel erg trots op.