Deze maand is het bij Falck clinic groot feest! We vieren deze hele maand de opening van onze nieuwe kliniek & salon aan de Falckstraat 51. Daarom hebben we deze maand twee Salon aanbiedingen!

Falck clinic

Salon aanbieding 1:
De Facebooster gezichts behandeling
Van €300 voor €149
De Facebooster is een combinatiebehandeling van Fractional needling & Microdermabrasie in combinatie met Ultrasoon. Zeer effectief bij het verminderen van lijntjes en rimpels, maar ook bij het verminderen van oppervlakkige littekensen en pigmentvlekken en van acne en overtollige talgproductie worden vaak zeer goede resultaten geboekt. Na afloop van de behandeling krijg je bovendien een gratis dermaroller voor thuisgebruik mee.

Salon aanbieding 2:
PRP & dermaroller combinatiebehandeling
Van 500,- voor 249,-
De PRP & dermaroller combinatie behandeling is een nieuwe, door Falck clinic ontwikkelde behandeling, die de algehele conditie van de huid, zoals de doorbloeding, stofwisseling, structuur en teint van de huid verbetert. Bij deze behandeling wordt door de arts eerst een buisje bloed afgenomen.Vervolgens worden groeifactoren uit je bloed geisioleerd en door onze schoonheidsspecialiste met een dermaroller in de huid gebracht. Deze groeifactoren werken verjongend, verstevigend en hydraterend en de resultaten zijn vergelijkbaar met de ultieme anti-aging crème.