Deze maand gratis huidanalyse bij Falck clinic

huidanalyseAls je benieuwd bent naar de conditie van je huid, geinteresseerd bent in huidanalyse en/of op zoek bent naar het juiste huidverbeteringsprogramma, dan ben je Falck clinic aan het juiste adres. We hebben natuurlijk een grote variatie aan behandelingen om jou te helpen de conditie van je huid te verbeteren, maar het allerbelangrijkste is om eerst uit te vinden waar de behoefte van jouw huid ligt. Hierbij kan een grondige huidanalyse uitkomst bieden. De hele maand juli krijg je bij Falck clinic Salon een gratis persoonlijke huidanalyse bij elke willekeurige gezichtsbehandeling.

analyse van de diepere huidlagen
We beschikken bij Doctors inc. niet alleen over de juiste kennis maar daarnaast ook over de juiste apparatuur om een gedegen huidanalyse te kunnen maken. Met het blote oog kan onze schoonheidsspecialiste al een eerste analyse van huid maken, maar met behulp van speciale huidanalyse apparatuur, kunnen we een nog veel grondigere analyse uitvoeren om ook niet direct zichtbare aspecten van de huid te bepalen. Denk hierbij aan dieper gelegen pigmentatie, vochtgehalte, zonneschade, porieëngrootte etc.

behandeladvies & productadvies
Met behulp van het meten van bepaalde parameters die de conditie van je huid bepalen, kunnen we je een compleet beeld geven van de conditie van jouw huid. Bovendien kunnen we je na een grondige en persoonlijke huidanalyse waarbij de behoeftes van jouw huid duidelijk zijn, een passend behandel- en productadvies doen.

gratis huidanalyse bij gezichtsbehandeling
De hele maand juli krijg je bij Falck clinic Salon een gratis persoonlijke huidanalyse bij elke willekeurige gezichtsbehandeling. De huidanalyse duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en op basis van de resultaten, krijg je direct een behandel- en/of productadvies dat helemaal op jouw lijf, of liever gezegd huid, geschreven is. Klik hier voor een overzicht van al onze gezichtsbehandelingen. Je kunt vooraf een gezichtsbehandeling kiezen, maar je kunt natuurlijk ook aan de hand van de analyse bepalen welke gezichtsbehandeling het beste bij jou en je huid past. Onze schoonheidsspecialiste kan je hierin adviseren.