ontdek jouw ideale gezicht met de Falck clinic  Beauty Upgrade.

Gulden snedeThe Beauty Upgrade is een nieuwe en unieke behandeling op basis van een individuele ‘gulden snede’ analyse van jouw gezicht. Voor de hele maand juli geldt een aantrekkelijke introductiekorting voor deze bijzondere analyse en/of behandeling. € 100 voor de The Golden Ratio Gezichtsanalyse en € 1.500 (normaal € 2.500,-) voor ‘The Beauty Upgrade’

Wat is schoonheid?
En wanneer vinden we iemand eigenlijk mooi? Een eenduidig antwoord op deze vraag is er niet, want schoonheid is subjectief; ‘Beauty is in the eye of the beholder’. Wel is er uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wanneer een gezicht als aantrekkelijk wordt ervaren. Hieruit blijkt dat de gulden snede of ‘golden ratio’ – een getal en/of een verhouding dat door mensen wordt gezien als het perfecte  – een belangrijk onderdeel is in wat als mooi wordt ervaren.

De Gulden Snede
De gulden snede komt niet alleen veel voor in de wiskunde, natuur en architectuur, maar ook in het menselijk lichaam. Ieder mens verschilt in verhoudingen, maar de gulden snede geeft de perfecte verhoudingen aan. Leonardo da Vinci gebruikte deze gulden snede regelmatig. Wanneer iemand deze gulden snede benadert met de verhoudingen van het gezicht wordt dat gezicht beschouwd als het perfecte gezicht. Er is tot nu toe nog niemand gevonden die dit masker helemaal past, maar Brad Pitt scoort bijvoorbeeld op basis van het golden ratio metingen een 9,3.

The Golden Ratio Gezichtsanalyse
Bij Falck clinic gebruiken we de gulden snede tijdens de persoonlijke gezichtsanalyse. Er zijn verschillende methoden om de gulden snede in het gezicht te meten. Bij Falck clinic hebben we daar een speciale methode voor ontwikkeld. We maken een foto van jouw gezicht en projecteren het Golden ratio Mask over je gezicht. Aan de hand van de positie van de lijnen van het masker op het gezicht kunnen we bepalen hoe we met bepaalde accenten zo dicht mogelijk kunnen komen bij jouw ‘ideale’ gezicht. Tevens worden de Ogee curves gemeten, de vloeiende lijnen die in het gezicht lopen.

The Beauty Upgrade
Met behulp van de gedane metingen kunnen we een behandelplan – The  Beauty Upgrade – opstellen om jouw ideale gezicht te benaderen. Met onze speciaal ontwikkelde Golden Ratio Calipers wordt het gezicht in drie dimensies geanalyseerd en geven we je precies wat je nodig hebt. We kijken bij deze behandeling niet naar de hoeveelheid spuitjes of de hoeveelheid regio’s die we behandelen. We streven naar perfectie, waarbij we de gulden snede als gouden regel hanteren. De producten die worden gebruikt voor deze behandeling zijn allen niet-permanente injectables: wrinkle relaxer / Bocouture, Radiesse, Juvederm, Restylane, Glytone.

Kosten voor een Golden ratio gezichtsanalyse bedragen deze maand 100 euro. Wanneer je op basis hiervan een behandeling zou wilen, bedragen de kosten deze maand 1500 euro, waarbij de 100 euro van de analyse in mindering wordt gebracht.