CO2

Huidverbetering bij Falck clinic Salon
Slechte voeding, stress, roken en UV-straling versnellen het normale verouderingsproces en kunnen ervoor zorgen dat de huid er dof en onrustig uit gaat zien. Om deze effecten tegen te gaan bieden we bij Falck clinic verscheidene huidverbeterende programma’s aan. Niet alleen bij Falck clinic Clinic, maar ook in onze Salon.
De schoonheidssalon van Falck clinic is, naast definitief ontharen, gespecialiseerd in huidverbetering. Onze schoonheidsspecialiste werkt nauw samen met de cosmetisch artsen en dankzij deze samenwerking zijn we in staat om een breed scala aan huidverbeteringsprogramma’s aan te bieden.

CO2 laserbehandeling
Deze maand verdiepen we ons in één van de krachtigste lasers die in de dermatologie wordt gebruikt om de huid te verbeteren; de CO2 laser. Een behandelmethode die zich in de afgelopen jaren al ruim bewezen heeft.
De milde vorm van de CO2 laserbehandeling is één van de behandelingen die we bij de Salon uitvoeren om jouw huid een boost te geven.

Bij een CO2 laserbehandeling wordt de huid door middel van zeer dunne lichtstralen verwarmd en worden er diverse herstelmechanismen in gang gezet. Daarnaast wordt de huid gestimuleerd om collageen aan te maken waardoor deze gladder, dikker en soepeler wordt. Ook de textuur van de huid verbetert door de laserbehandeling; pigmentvlekken, (acne)littekentjes en rimpels worden minder en poriën worden kleiner.

Wil je meer weten over onze CO2 laserbehandeling of heb je nog andere vragen? Kijk dan hier of mail ons hello@falckclinic.com