IN GOEDE HANDEN BIJ DE TRAINERS VAN DOCTORS INC. ACADEMY

academy

Dat je bij Falck clinic voor allerlei cosmetische ingrepen en schoonheidsbehandelingen terecht kunt, dat wist je al. Maar weet je ook dat al onze artsen andere artsen opleiden bij Falck clinic Academy?

Falck clinic Academy is een onafhankelijk opleidingscentrum voor artsen die zich willen bekwamen in injectietechnieken en cosmetisch arts willen worden. Bovendien is Falck clinic Academy door de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) erkend als officiele opleidingskliniek voor de tweejarige opleiding tot cosmetisch arts. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Omdat we zoveel kennis hebben van ons vakgebied zijn onze artsen, buiten de Academy om, veel gevraagde sprekers op diverse wetenschappelijke congressen en zijn we iedere maand wel aanwezig op internationale congressen en workshops binnen en buiten Europa. Dit doen we niet alleen om kennis te delen met onze collega’s over de hele wereld, maar ook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Omdat we altijd bezig zijn met het verdiepen van onze kennis, beheersen onze artsen de laatste en veiligste technieken en kunnen we de beste producten aanbieden. Bij Falck clinic ben je dus altijd in goede handen.

Je kunt je opgeven als cosmetisch model via het contactformulier op deze pagina. Als model krijg je wel tot wel 50% korting op behandelingen uitgevoerd tijdens opleidingsdagen.