wrinkle relaxer oksels hyperhidrosewrinkle relaxer tegen overmatig transpireren. No sweat!

Overmatig transpireren onder de oksels is vervelend en kan bijna niet voorkomen worden. Vooral wanneer je lichte kleding draagt kunnen door overmatig transpireren grote donkere kringen ontstaan. Maar ook als je geen last hebt van overmatig transpireren, ofwel hyperhidrosis, kan het je een zeker gevoel geven als je je niet druk hoeft te maken om ontsierende zweetplekken.

Over wrinkle relaxer tegen overmatig transpireren

Gelukkig heeft Falck clinic de oplossing tegen dit ongemak! Tijdens een behandeling tegen overmatig transpireren wordt er met een zeer fijn naaldje botuline-toxine ingespoten in de huid van de oksels. Wrinkle relaxer (beter bekend als wrinkle relaxer) zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de betreffende zweetklier stopt waardoor deze tijdelijk stil wordt gezet. Dit resulteert in vermindering van transpiratie, veroorzaakt door deze zweetklieren. 

Hoe lang heb ik plezier van de behandeling?

Het resultaat is na twee weken tot drie weken merkbaar. Na drie tot vier weken is het effect optimaal en deze houden tot wel zes tot negen maanden aan. Daarna kan de behandeling worden herhaald. Een perfecte behandeling voor de zomermaanden!

Klik hier voor meer informatie over de kosten van de wrinkle relaxer behandeling tegen overmatig transpireren.