wrinkle relaxerVanaf deze maand zijn bij Falck clinic alle behandelingen met Wrinkle relaxer, oftewel ‘wrinkle relaxer -behandelingen’, blijvend in prijs verlaagd.

Voor het behandelen van 1 regio betaal je nu slechts € 175,- en op elke extra regio krijg je ook nog extra kwantum korting. Voor 2 regio’s betaal je bijvoorbeeld geen € 350,- maar € 300,- en voor 3 regio’s geen  € 525,- maar slechts € 400,-. Maar dat is nog niet alles.

Omdat we de wensen van onze klanten belangrijk vinden, hanteren we bij Falck clinic Clinic vanaf deze maand, wanneer een behandeling dat toelaat, ook drie verschillende tarieven. Op deze manier heb jij zelf in de hand welk prijskaartje er aan de gewenste behandeling hangt. Het tarief wordt bepaald aan de hand van het aantal jaar ervaring van de arts.

Je kunt bij Falck clinic Clinic voor een behandeling terecht bij :

–       Een junior injectable arts, die tot 3 jaar ervaring in de medisch esthetische geneeskunde. De junior injectable arts is in opleiding bij de Chef de clinique van Falck clinic en voor een behandeling bij de junior betaal je het laagste behandeltarief.

–       De expert , een cosmetisch arts met minimaal 3 jaar fulltime ervaring in de medisch esthetische geneeskunde. De expert is lid van de NVCG, geeft zelf workshops en trainingen in de behandelingstechnieken van Falck clinic en is naast de basisbehandelingen ook gespecialiseerd in de geavanceerde behandeltechnieken. Voor de expert betaal je het standaard tarief.

–       De Chef de clinique. Key Opinion Leader in de cosmetische branche, geeft internationale lezingen en workshops over behandelingstechnieken, is grondlegger van de Falck clinic signature behandeling; The Liquid Facelift, is lid van de NVCG en voorzitter van diens complicatieregistratie commissie als ook onderdeel van de onderwijs commissie waarin hij verantwoordelijk is voor de module injectables van de NVCG opleiding tot cosmetisch arts. Voor een behandeling bij de chef de clinique geldt een meerprijs bovenop het standaard tarief.

Ga naar de Falck clinic prijzenpagina voor alle behandelingen en bijbehorende tarieven.