Minder vetweefsel en meer spierdefinitie. Bij Falck Clinic bieden we een compleet behandelpakket aan voor het verminderen van vetweefsel, het verstrakken van de huid en het definiëren van de spiermassa van de buik. 

Ouderschap en ouderdom brengt een scala aan fijne zaken met zicht mee, maar soms ook lichamelijk ongemak. Buikvet lijkt hardnekkiger dan voorheen en de huid heeft een deel van haar elasticiteit verloren. Bij Falck Clinic hebben we de juiste behandelingen in huis om de buik in ere te herstellen en zelfs in betere vorm te krijgen dan ze ooit is geweest. In deze blog vertellen we je over de behandeling bestaande uit liposculptuur voor het verminderen van vetweefsel, de EmSculpt voor het vergoten van de spiermassa en corrigeren van diastase en de Ultherapy om de huidstructuur te verbeteren. 

Liposculptuur 

Liposuctie betekent letterlijk: ‘het wegzuigen van onderhuids vet’. Dit gebeurt met behulp van zuigbuisjes. Liposculptuur is een verfijnde vorm van het verbeteren van de lichaamscontouren waarbij liposuctie met dunne buisjes (canules) wordt toegepast om het onderhuidse vet weg te zuigen. Deze behandeling kan onder plaatselijke verdoving uitgevoerd worden en is minder ingrijpend dan een conventionele liposuctie behandeling. Het doel van een liposuctie-behandeling is door bij bepaalde zones storende vetophopingen te verwijderen tot een betere lichaamsverhouding te komen.

EmSculpt

De EmSculpt werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie, net als een MRI in het ziekenhuis dat doet. Tijdens een sessie van 30 minuten zorgt de EmSculpt voor 20.000 spiercontracties. Stel je voor: 20.000 supramaximale contracties. Dat lukt je zelfs met de beste intenties niet in de sportschool. Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers bestaat ons lichaam voor 30-40% uit spierweefsel. Minder vet en meer definitie van de spieren is nu mogelijk met de EmSculpt. De indicaties die behandeld kunnen worden zijn de buik, de billen, de bovenarmen en kuiten. 

Ultherapy

Ultherapy® is de behandeling die je huid lift op een niet-chirurgische wijze. De Ultasound behandeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid. Na 3 tot 4 maanden zijn de resultaten te zien van een gladdere huid. De verbetering kan toenemen tot 6 maanden en kan meer dan 2 tot 3 jaar na de behandeling aanhouden. De ultrasound energie van Ultherapy® bereikt de diepe weefsellagen onder het huidoppervlak. De energie lokt een natuurlijke genezingsreactie uit die in de loop van de tijd de aanmaak van nieuw, gezond, sterk collageen stimuleert en een hele reeks positieve veranderingen teweegbrengt in de huid.

Vragen naar aanleiding van deze blog? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consultgesprek bij een van onze artsen. Neem hier contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *