Zoveel verschillende huidtypen, zoveel verschillende wensen. Louise wilde van haar pigmentatie af, Sarah van haar wallen en Sietske voelde wel wat voor een beter gehydrateerde huid. Het trio onderging behandelingen van Skintech en vertellen daarover in deze vlog.

Louise (40 jaar) is model, moeder en reist veel. Na haar zwangerschappen merkte ze dat er pigmentvlekken waren ontstaan. Ze onderging een chemische peeling; de Easy Phen Very Light. Dit is een combinatiepeeling die bestaat uit 15% fenol en 8% TCA. Deze peeling is de lichtste in de categorie ‘diepe peelings’ om vorderende huidveroudering te behandelen. Deze peeling stimuleert celvernieuwing, collageen- en elastineaanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. Hierdoor wordt de huid egaler, pigmentvlekken verminderen en poriën minder zichtbaar.

Sarah (31 jaar) kennen jullie van haar columns op wiemooiwilzijn, maar werkt daarnaast in de muziekindustrie. Ze werkt hard en merkte dat de laatste tijd ook aan haar spiegelbeeld. Korte nachten en veel reizen hebben hun weerslag op de huid. Sarah stoorde zich aan haar wallen en onderging de RRS HA Eyes skinbooster behandeling.

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert. De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming. RRS® HA Eyes wordt aangebracht door middel van ‘microneedling’; oppervlakkige injecties in de huid.

Sietske (36 jaar) had niet per se iets waar ze zich aan stoort, maar merkt wel dat haar huid ouder wordt. Ze onderging 4 RRS HA Injectable skinbooster behandelingen voor algemene huidverbetering.

RRS® HA Injectable is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging en voor behandeling van oppervlakkige rimpels.

Wil je advies over deze behandelingen of een consult voor een persoonlijk behandeladvies? Neem hier contact met ons op of bel met 020-8454525.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *