Een van onze gewaardeerde clienten is schrijfster Marion Pauw. Ze komt sinds enige tijd voor behandelingen bij Jani van Loghem. Dat is haar niet per se aan te zien, het is van nature een mooie vrouw en al is ze “niet vies van een prikje hier en daar“, ze kiest voor een natuurlijke look. Iets waar wij bij Falck Clinic allemaal een voorkeur voor hebben. Met minimale ingrepen jezelf net iets verfraaien zonder er behandeld uit te zien.

 

View this post on Instagram

 

Wat te doen na Lowlands? #reviveme #drsinc #infuusje #falckclinic #megaboost

A post shared by Marion Pauw (@marionpauw) on

Marion onderging enige tijd geleden een Cellfina behandeling om van haar cellulite af te komen. Dat lukte. Al kwamen daar wel wat blauwe plekken aan te pas; haar ervaring met Cellfina beschreef ze in deze en deze column.

Dat je ook van een filler behandeling een blauw plekje kunt krijgen, wist ze. Dat er bij een onkundige behandeling ook meer mis kan gaan niet. Ze vroeg ons naar mogelijke complicaties en beschreef die in haar column op Amayzine.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Laat je door een ervaren en kundige arts behandelen. Door deze, deze of deze bijvoorbeeld 😉

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *