Wij zoeken…
Voor onze cosmetische kliniek zijn we op zoek naar een all round clinic host of hostess. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en begeleiden van patienten en het reilen en zeilen in de kliniek. Daarnaast vervul je enkele aanvullende taken ter ondersteuning van het management. Ben jij een proactieve, sociale, representatieve, hulpvaardige spin in het web, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Over de functie
Als Clinic host of hostess zorgt je voor een warm welkom voor de patiënten en je informeert hen op juiste wijze over de behandelingen en de werkwijze van de kliniek. Je zorgt ervoor dat het inplannen van afspraken en de begeleiding rondom de behandelingen vlekkeloos verloopt. Hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid voor administratieve taken zoals; de tevredenheid van de patiënten vastleggen, bestellingen plaatsen en voorraden bijhouden, agenda-, telefoon- en e-mailbeheer. Je ondersteunt je collega’s, de medewerkers van de kliniek, in praktische zin waar nodig. Voor twee van onze managers houd je ook de privé agenda in de gaten en plan je zakelijke reizen naar conferenties en workshops.

Over Falck Clinic
Falck clinic is een toonaangevende kliniek die gespecialiseerd is in persoonlijke huidverbeteringsprogramma’s en cosmetische behandelingen. Daarnaast is het een hoogwaardig opleidingsinstituut voor cosmetisch artsen. Wij vinden het belangrijk om de natuurlijke schoonheid van mensen naar buiten te brengen door middel van minimale ingrepen. Bij Falck clinic geloven we in een holistische benadering en bieden we onze klanten alleen het allerbeste.

Aanbod
• Salaris op basis van leeftijd en ervaring;
• Werken in een hecht en gedreven team;
• Uitzicht op een vast dienstverband;
• Een leuke werksfeer en veel extraatjes;
• Werken op een prachtige locatie in hartje Amsterdam.

Solliciteren?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv met een korte motivatie naar romain@janivanloghem.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *