Definitief ontharen

Ontharen

Falck clinic in Amsterdam biedt met IPL lichtflitsen een permanente ontharingsmethode voor alle ongewenste haren van je gezicht en andere delen van je lichaam. Scheren, epileren of harsen wordt hiermee overbodig en ingegroeide haren zijn verleden tijd.

  • Het beste resultaat

    IPL lichtflits ontharen werkt het beste bij mensen met een lichte huid. Bovendien zijn donkere haren beter te behandelen dan lichte. Dat komt doordat er in donkere haren meer pigment zit, waardoor de IPL lichtflitsen beter pakken. De resultaten zullen per persoon iets verschillen. Daarom zal de een na minder behandelingen het gewenste resultaat hebben behaald dan een ander. Over het algemeen zijn 6 tot 10 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat van 80-90% haar reductie. De rustperiode tussen de behandelingen voor ontharen is 4 tot 6 weken.

    Bij een getinte huid kunnen er bij het ontharen met IPL pigmentveranderingen optreden. Om de risico’s op pigmentveranderingen (zoals donkere vlekken) te verminderen adviseren wij om de huid die je wil ontharen voor te bereiden met een huid verbeterend systeem.

  • Elektrisch ontharen

    Wanneer je huidtype of haarkleur niet of minder geschikt is voor het ontharen met IPL is er bij de schoonheidssalon van Falck clinic ook de mogelijkheid tot elektrisch ontharen. Vraag onze schoonheidsspecialiste voor meer informatieve over dit type behandeling voor ontharen.