FALCK CLINIC

Minimale ingrepen, optimaal resultaat

Falck clinic is een veelzijdige kliniek die gespecialiseerd is in persoonlijke huidverbeteringsprogramma’s en cosmetische behandelingen. Daarnaast is het een zeer hoogwaardig opleidingsinstituut voor cosmetisch artsen. Falck clinic is opgericht door Jani van Loghem, cosmetisch arts en chef de clinique bij Falck clinic. Door zijn passie voor het vak is Jani vicevoorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), voorzitter van diens Complicatie Registratie Commissie en is hij lid van the Global Educational Faculty.

Falck clinic ligt in een prachtig stukje Amsterdam Centrum. Wij vinden het belangrijk om de natuurlijke schoonheid van mensen naar buiten te brengen door middel van minimale ingrepen. Een cosmetische behandeling kan bestaan uit een stimulerende peeling, maar kan ook – al dan niet- in combinatie met een injectable behandeling worden gedaan, waarvan wrinkle relaxer- en fillerbehandelingen de bekendste zijn. Falck clinic is niet alleen bekend om de hoogwaardige producten die worden gebruikt, maar vooral om de uitermate kundige en veilige (injectie)technieken en nazorg die bij onze cosmetisch artsen de standaard zijn.

Voor alle wensen

Voor ons is natuurlijke schoonheid zowel je innerlijke als uiterlijke schoonheid. Je bent immers zo mooi als je je voelt. Soms kan echter net dat kleine accentje, in bijvoorbeeld je gezicht, het verschil maken. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd en opgewekt in het leven doen staan. Dat is precies waar wij je bij willen helpen.

In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes kijken wij daarom altijd naar je hele gezicht en lichaam en luisteren we naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Vervolgens stellen we samen met jou een persoonlijk behandelplan op dat gericht is op het benadrukken van specifieke kenmerken die jouw natuurlijke schoonheid naar buiten brengt. Hiervoor beschikken we over verschillende cosmetische behandelingen, van milde facials en stimulerende peelings tot injectable behandelingen zoals wrinkle relaxer en fillerbehandelingen.

Holistische benadering

Bij Falck clinic geloven we in een all-round of holistische benadering en bieden we onze klanten alleen het allerbeste. Door met al deze verschillende vormen van dienstverlening op esthetisch gebied toch een uiterst nauwkeurige focus te behouden werken we vanuit drie verschillende expertises.

  • Falck clinic Clinic is onze kliniek waar onze cosmetisch artsen, met injectables en andere minimale cosmetische ingrepen, je natuurlijke schoonheid naar buiten brengen. Waar nodig roepen zij de hulp van de plastisch chirurg in die zijn behandelingen volgens dezelfde filosofie uitvoert.

  • Falck clinic Salon is onze schoonheidssalon waar onze huidtherapeut je door milde gezichtsbehandelingen en effectieve huidverbeteringsprogramma’s je er mooier, stralender en jonger uit laat zien.

  • Falck clinic Academy is het eerste onafhankelijke opleidingsinstituut in Nederland voor BIG geregistreerde artsen die zich willen bekwamen in cosmetische geneeskunde en injectietechnieken. Binnen Falck clinic Academy is niet alleen Key Opinion Leader (KOL) Jani van Loghem, maar het hele Falck clinic team actief betrokken bij het verdiepen en delen van kennis op het gebied van cosmetische geneeskunde.