Veiligheid bij Falck clinic

Wij nemen veiligheid heel serieus. Veiligheid met betrekking tot de middelen die we gebruiken en veiligheid met betrekking tot de cosmetische behandeling zelf.

Jani van Loghem
Cosmetisch arts en chef de clinique bij Falck clinic

Veiligheid in de kliniek

In de kliniek maken we uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten en producten die door het lichaam makkelijk kunnen worden afgebroken. Alle producten (fillers en wrinkle relaxer) die we gebruiken hebben een Amerikaanse FDA goedkeuring en/of CE markering (EU Consumenten Veiligheidsmarkering).

Daarnaast zijn alle cosmetisch artsen van Falck clinic lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Dit betekent dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van de cosmetische geneeskunde.

Onze Oculoplastisch chirurg is lid van de het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG). Dit garandeert een uiterst zorgvuldige aanpak en een nauwkeurige kennis van zaken. Onze lijnen naar specialistische zorg zijn kort en we beschikken over een goede achterwachtregeling zodat continuïteit van zorg dag en nacht beschikbaar is.